Artisti Muzica Populara

Nicolae Furdui Iancu

Nicolae Furdui Iancu

Nicolae Furdui Iancu este un exponent de seama al folclorului autentic romanesc. Repertoriul interpretului contine melodii inspirate din spatiul mitic romanesc, care insufla in inimiile ascultatorilor, admiratie fata de muzica folclorica.

Puiu Codreanu

Puiu Codreanu

Puiu Codreanu este un cantaret de muzica populara si de petrecere din zona Banatului, repertoriul sau bogat in melodii vesele recomandandu-l pentru orice petrecere de nunta.

Niculina Stoican

Niculina Stoican

Niculina Stoican - artista ce interpreteaza cantece de muzica populara, muzica pentru nunta in special, muzica de petrecere si cantece de dragoste.

Steliana Sima

Steliana Sima

Steliana Sima este o cunoscuta interpreta de muzica populara si de petrecere,cu un repertoriu bogat in muzica pentru nunta. Piesele sale sunt inspirate din folclorul romanesc, iar repertoriul sau contine cantece ritmice si vesele.

Ghita Munteanu

Ghita Munteanu

Ghita Munteanu este un indragit cantaret de muzica populara, cu numeroase albume lansate si piese apreciate de public, pentru care muzica a devenit mai mult decat o simpla pasiune.

Mirela Petrean

Mirela Petrean

Artista Mirela Petrean este un simbol al muzicii banatene, cantecele sale atingand corzile sensibile ale oamenilor, prin doine de dragoste si dor, balade sau piese de nunta.

Aurel Tamas

Aurel Tamas

Aurel Tamas s-a remarcat in lumea muzicala prin melodiile sale populare si de petrecere. Este cunoscut pentru graiul sau, portul popular si atmosfera placuta pe care o creaza la orice eveniment.

Mariana Deac

Mariana Deac

Reprezentand cu mandrie zona Hunedoarei, interpreta de muzica populara Mariana Deac duce mai departe cantecele culese din folclor si din traditiile regiunii, incantand publicul de fiecare data cand urca pe scena.

Viorica Macovei

Viorica Macovei

Viorica Macovei s-a remarcat cu inca de la varsta de 16 ani în emisiunea „O vedetă populară“, incantand publicul inca de la prima aparitie şi tot atunci a scăpat de tracul în public. Muzica populară a ajuns pentru ea un mod de a trăi.

 

Laura Lavric

Laura Lavric

Laura Lavric intrepreteaza muzica populara romaneasca si de petrecere, avand piese iese foarte cunoscute si cerute la nunti. Repertoriul bogat in melodii vesele, de petrecere a ajutat-o pe Laura Lavric sa devina una dintre cele mai indragiste artiste din Romania.

Olguta Berbec

Olguta Berbec este una dintre tinerele sperante ale muzicii populare romanesti. Nascuta pe 16 aprilie 1984 in satul Marasesti, judetul Mehedinti, artista a fost fascinata de mic copil de cantecul popular.

Traian Ilea

Traian Ilea

Interpretul hit-ului "Pusca si cureaua lata", Traian Ilea, este un cantaret de muzica populara din zona Ardealului, pasionat inca de mic de acest gen muzical.

Gelu Voicu

Gelu Voicu

Gelu Voicu a realizat de-a lungul timpului numeroase inregistrari atat video cat si audio, fiind un interpret cunoscut de muzica populara din Romania. Cantaretul  participa la numeroase spectacole, evenimente, nunti sau petreceri, fiind foarte apreciat de public.

Daniela Condurache

Daniela Condurache

Daniela Condurache este o cantareata cunoscuta de muzica populara. S-a remarcat prin melodii populare si muzica de nunta/muzica de petrecere. Artista are o activitate concertistica bogata, fiind foarte bine primita de public la evenimente si petreceri.

Maria Carneci

Maria Carneci

Maria Carneci este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara si lautareasca. Fire bonomă, veselă, Maria Cârneci este iubită de public, iar spectacolele, turneele şi evenimentele la care este invitată să cânte reprezintă măsura valorii sale.

Saveta Bogdan

Saveta Bogdan

Saveta Bogdan este o indragita interpreta de muzica populara, care a colaborat de-a lungul carierei cu mai multe ansambluri populare, a lansat numeroase piese si albume si si-a castigat un loc bine-meritat in inimile fanilor.

Margareta Clipa

Margareta Clipa

Margareta Clipa, o artista ce a recompensat intotdeauna auditoriul cu melodii noi inspirate din folclorul popular romanesc. A inceput sa cante inca din frageda copilarie, iar piesele sale aduc intotdeauna bucuria in sufletul ascultatorilor, facand publicul sa tresalte la fiecare auditie.

Cornel Borza

Cornel Borza

Cornel Borza este un artist de muzica populara din zona Bihorului si unul dintre cei mai indragiti cantareti, avand in palmares deja doua Premii de Popularitate.

 

Stana Izbasa

Stana Izbasa

Inzestrata cu o voce deosebita si o personalitate plina de viata, Stana Izbasa este reteta potrivita pentru a garanta distractia la orice eveniment.

Anton Achitei

Anton Achitei

Avand in spate o cariera bogata de peste patruzeci de ani in slujba cantecului popular romanesc, Anton Achitei este astazi unul dintre cei mai indragiti interpreti ai folclorului romanesc.

Loading