Formatii de nunta

Nicolae Botgros si Lautarii de la Chisinau

Nicolae Botgros si Lautarii de la Chisinau

Orchestra Nationala ”Lautarii” de la Chisinau impreuna cu  marele maestru Nicolae Botgros va ofera intotdeauna recitaluri de exceptie.

 

Formatia Azur

Formatia Azur

Formatia Azur, formatie de nunta pentru iubitorii de ritmuri populare sarbesti, balcanice, turcesti, macedone sau aromane. Melodii precum “Mona”, “Regina noptii”, “La o masa”, “Cenusareasa”, “Pe nisipul de la mare” sunt foarte apreciate la petreceri si nunti.

Fratii Reut

Fratii Reut

Fratii Reut : formatie de nunta ce interpreteaza muzica populara si muzica de petrecere. Cei trei frati canta atat muzica populara, cat si muzica de petrecere, captand atentia la orice tip de eveniment participa prin seriozitate, repertoriu si interpretare.

Calin Geambasu

Calin Geambasu

Unul dintre cei mai cautati lautari. Formatia de nunta Calin Geambasu Band va va asigura reusita petrecerii dvs. ! Calin Geambasu are un program vast in care cuprinde aproape orice gen muzical, de la muzica usoara si pana la cea de petrecere sau de nunta.

Formatia Odeon

Formatia Odeon

Formatia Odeon, o formatie de nunta care a facut istorie, poate cea mai iubita trupa a anilor ’80 e, de multă vreme, mai mult decât un nume. E un brand. Indiferent ce melodii ar cânta, sau pe ce scenă şi-ar face apariţia, succesul lor e întotdeauna garantat.

Artistic Band

Artistic Band

Artistic Band formatia de nunta potrivita pentru o petrecere reusita! Orchestra Artistic Band interpreteaza numeroase genuri muzicale, dupa cum urmeaza: jazz, cafe concert, muzica usoara romaneasca sau internationala, folclor, muzica lautareasca samd.

Quality Band & Mihai Bajinaru

Quality Band & Mihai Bajinaru

Quality Band & Mihai Bajinaru - formatia de nunta ce va poate fi alaturi la cel mai important eveniment din viata dumneavoastra.

Select din Mizil

Select din Mizil

Cauti formatii de nunta pentru petrecerea din seara celui mai important eveniment din viata ta ? Select din Mizil va incinge atmosfera petrecerii tale !

Formatia Armonia

Formatia Armonia

Formatia de nunta Armonia, formatie vocal-instrumentala cu o bogata experienta in muzica usoara si de petrecere pentru nunti. Au impresionat prin diversitatea muzicala pe care o adopta, abordand genuri precum latino, pop, rock, folclor,muzica de petrecere, populara.

Mariana Risipitu & Marcel Rat

Mariana Risipitu & Marcel Rat

Mariana Risipitu si Marcel Rat asigura atmosfera la petreceri, evenimente private, nunti, botezuri.

 

 

 

Gipsy Casual

Trupa Gipsy Casual aduce pe scena muzicii romanesti un stil unic bazat pe creatiile proprii, cu acorduri gipsy – balcanic si beat-uri moderne, ce nu fac decat sa ridice audienta in picioare la fiecare spectacol sau nunta la care sunt invitati.

CHORUS LIVE BAND

CHORUS LIVE BAND

CHORUS LIVE BAND este o orchestra premium, exclusivista, una dintre cele mai bune existente pe piata romaneasca, specializata in evenimente artistice,nunti,petreceri private sau corporate de tip premium.
Petre Geambasu Band

Petre Geambasu Band

Petre Geambasu Band este preferata evenimentelor si petrecerilor high-life, avand in componenta toate ingredientele pentru un spectacol complet: artisti cu voci extraordinare, orchestra, echipa tehnica, sonorizare, lumini dansatori profesionisti, DJ si MC.

Moara cu Noroc

Cautati formatii de nunta ? "Moara cu noroc" poate fi formatia cea mai potrivita pentru evenimentul dvs. !

Intermezzo Band

Intermezzo Band

Pentru  a avea parte de cea mai buna muzica de nunta, nu ezitati sa ne contactati!

Loading