Biografie artisti

Maria Buza

Maria Buza

Maria Buza este una dintre cele mai cautate artiste ale momentului, datorita talentului sau de a face spectacol in orice imprejurare se afla: fie la emisiuni televizate, la concerte, la nunti sau la petreceri private.

Viorica Macovei

Viorica Macovei

Viorica Macovei s-a nascut satul Manastirea Humorului, judetul Suceava si primul premiu l-a obtinut la 13 ani, in cadrul concursului ”Doina, doina, cantec dulce", debutul la televizor urmand la doar 16 ani. 

Mirela Petrean

Mirela Petrean

Mirela Petrean este o artista reprezentativa pentru zona Banatului, iubirea pentru muzica populara, talentul si daruirea pentru public fiind definitorii pentru ascensiunea sa.

Aurel Tamas

Aurel Tamas

Experienta lui Aurel Tamas, portofoliul incarcat cu premii, invitatii la spectacole si concerte, aparitii televizate si zeci de piese indragite, sunt cateva dintre atuurile ce il recomanda pe interpret.

Niculina Stoican

Niculina Stoican

Niculina Stoican s-a nascut pe plaiurile mehedintene, in comuna Balta, iar pasiunea pentru muzica a cucerit-o inca de mica. Palmaresul sau este bogat in premii si distincti, precum si in albume si piese lansate.

Steliana Sima

Steliana Sima

Steliana Sima este o indragita interpreta de muzica populara si de petrecere, piesele sale inspirate din folclorul romanesc fiind nelipsite de la petreceri de nunta, deoarece artista reuseste sa trasmita emotie si veselie prin versurile sale.

Maria Carneci

Maria Carneci

Maria Carneci este unul dintre artistii care stiu sa se apropie de sufletul ascultatorului prin muzica buna, prin modestie, glume si pasiunea pusa in muzica populara pe care o interpreteaza.

Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu

Nascuta pe 20 noiembrie 1978, in Pitesti, judetul Arges, Emilia Ghinescu este o femeie implinita pe toate planurile si este sufletul petrecerii oriunde s-ar afla.

Gelu Voicu

Gelu Voicu

Gelu Voicu este un cunoscut interpret de muzica populara din Romania, cu un repertoriu bogat, numeroase aparitii televizate si participari la spectacole, evenimente si petreceri de nunta.

Nicu Paleru

Nicu Paleru

Nicu Paleru a urcat prima data pe scena la festivalul “Laleaua de Aur” la Arad si de atunci a devenit o prezenta constanta la petreceri, evenimente si spectacole.

Viorica si Ionita din Clejani

Viorica si Ionita din Clejani

Povestea Vioricai si lui Ionita din Clejani a inceput cu incursiunea in “lada cu zestre” a cantecelor lautaresti si dorinta de a le impleti cu modernul, pentru a capta atentia si tinerei generatii.

Laura Lavric

Laura Lavric

Laura Lavric este o interpreta de muzica populara aflata in topul preferintelor publicului. Nascuta pe 20 septembrie 1946, in satul Costisa, comuna Fratautii Noi, judetul Suceava, artista a reusit sa se impuna pe scena muzicii romanesti.

Elena Merisoreanu

Elena Merisoreanu

Nascuta pe 5 noiembrie 1984 in satul Paroseni, orasul Vulcan, din judetul Hunedoara, Elena Merisoreanu a fost fascinata de muzica populara inca de mica.

Daniela Condurache

Daniela Condurache

Daniela Condurache atinge sufletele oamenilor prin muzica ei, izvorata de pe plaiurile frumoase ale nordului Moldovei. Interpreta de muzica populara isi reprezinta cu mandrie zona natala si duce mai departe traditiile si obiceiurile invatate.

Margareta Clipa

Margareta Clipa

Margareta Clipa s-a nascut pe meleagurile Bucovinei, in judetul Suceava, localitatea Granicesti si inca de mic copil, muzica a fost una dintre bucuriile sale.

Nelu Ploiesteanu

Nelu Ploiesteanu

Crescut intr-o familie de lautari, Nelu Ploiesteanu – numele de scena al lui Ion Dumitrache, duce mai departe talentul mostenit de la tatal sau, dedicandu-se intru totul muzicii lautaresti.

Loading