Artisti Dance

Diana Bisinicu

Diana Bisinicu

Diana Bisinicu este o prezenta deosebita in peisajul industriei muzicale romanesti, incantand publicul prin vocea frumoasa si puterea de a aborda si sustine vocal orice gen muzical.

Andra

Andra

Andra are in repertoriu atat melodii dance, cat si muzica populara, muzica de nunta sau de petrecere. La acestea mai adauga si colinde sau cantece specifice diferitelor zone geografice din Romania, Andra reusind sa transforme toate melodiile lansate in hit-uri.

Andreea Balan

Andreea Balan

Andreea Balan este fosta membra a trupei Andre si castigatoare la Dansez pentru tine (sezonul 5). Andreea Balan a reprezentat Romania la competitia internationala "Dancing Around the World" din Mexic, unde a castigat locul 2 impreuna cu Petrisor Ruge.

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a debutat in vara lui 2006, avand influente latino, de jazz latin si salsa. De atunci si pana in momentul actual, topurile radio din Romania si din strainatate difuzeaza piese precum “The Balkan Girls”, “Disco Romancing” sau “Midnight Sun”.

Andreea Banica

Andreea Banica

Andreea Banica s-a lansat odata cu formatia Exotic, prima trupa de fete din Romania. Alaturi de Claudia Patrascanu si Iulia Chelaru, celalalte membre Exotic, Andreea a scos pe piata hit-uri precum „Sexy”, „Uita-ma” sau „Un sarut”.

Anna Lesko

Anna Lesko

Anna Lesko este o cantareata ruso-ucrainiana care a ales sa urmeze o cariera artistica, redescoperindu-si un hobby mai vechi: pictura. Are tablouri expuse intr-o galerie de la Muzeul National, iar muzica sa se bucura de aceeasi apreciere.

Senzual

Senzual

Din septembrie 2008, casa de discuri si management RBA isi imbogateste portofoliul muzical cu Alexa si Sorina, noua formula a trupei Senzual. La numai 6 luni de la semnarea contractului, trupa Senzual lanseaza primul single, “ Sun”.

Anastasia Lazariuc

Anastasia Lazariuc

Anastasia Lazariuc, una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica usoara din Republica Moldova, s-a lansat cu piesele lui Ion Aldea-Teodorovici "Pana la lacrimi mi-e draga viata", "Seara albastra", "Fuga, fuga". A fost solista filarmonicii din Cernauti timp de 2 ani.

 

Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu,cantaret de muzica usoara,care s-a lansat in anul 1964,prima piesa fiind “Papusa”,desfasurand apoi o activitate muzicala de peste 3 decenii. A avut nenumarate colaborari,dintre care o putem mentiona pe cea cu Anastasia Lazariuc.

Aurelian Temisan

Aurelian Temisan

Aurelian Temisan-unul dintre cei mai in voga interpreti ai anilor '90, a debutat in 1989 la Festivalul Mamaia si de atunci a urmat o cariera muzicala. S-a remarcat cu hituri precum :”Cine oare”, ”Nu,nu,nu”,”Chemarea dragostei”,”O poveste din vest”.

Loading