Artisti Muzica Populara

Tiberiu Ceia

Tiberiu Ceia

Tiberiu Ceia este un cantaret din muzica populara banateana. Artistul a debutat in Timisoara, in 1967, pe scena Operei din oras. Desi era profesor de limba si literatura romana, a renuntat la aceasta profesie, urmandu-si drumul in muzica.

 

Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, un nume expresiv pentru imaginea artistei care s-a remarcat de-a lungul timpului prin aceeasi imagine, cea cu parul lung si sanatos, portul popular si vocea deosebita, care transmite caldura publicului.

Ramona si Petrica Vita

Ramona si Petrica Vita

Reprezentativi pentru zona Banatului, Ramona si Petrica Vita sunt apreciati de publicul de pretutindeni pentru melodiile inspirate din folclorul romanes.

Robert Tarnaveanu

Robert Tarnaveanu

Tanarul artist Robert Tarnaveanu este o voce de aur a melosului ardelenesc, muzica populara si de petrecere pe care acesta o canta fiind foarte apreciata la evenimentele la care participa.

Dumitru Farcas

Dumitru Farcas

Dumitru Farcas este un cunoscut taragotist din Romania si nu numai. A castigat numeroase premii la concursurile internationale la care a participat, bucurandu-se de aprecierea publicului si a juriului si a pastrat nealterate comorile folclorice romanesti.

Silvia Semeniuc

Silvia Semeniuc

Silvia Semeniuc stie sa insufleteasca orice nunta sau eveniment la care participa prin melodii precum “Joaca-ma barbate”, “Hora din Bucovina”, “Ista-i jocul la Liteni”.

Ioan Dordoi

Ioan Dordoi

Ioan Dordoi este un artist de muzica populara din zona Ardealului, ce pastreaza folclorul autentic in cantecele sale, pentru a-l transmite mai departe generatiilor urmatoare.

Benone Sinulescu

Benone Sinulescu

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai iubiti artisti din folclorul romanesc. Muzica, talentul artistic, vocea inconfundabila, carisma si harul de a se darui in totalitate scenei si publicului, creioneaza in linii mare statutul marelui artist Benone Sinulescu.

 Elena Merisoreanu

Elena Merisoreanu

Elena Merisoreanu este artista de muzica populara si de petrecere din Romania. Talentul cantaretei consta in capacitatea de a conferi un aspect festiv, o atmosfera de sarbatoare, oricarui eveniment pe care-l sustine muzical.

Nineta Popa

Nineta Popa

Nineta Popa este o interpreta de muzica populara nascuta in Tara Lovistei. S-a remarcat prin melodii populare, avand o activitate concertistica bogata si fiind apreciata de public pentru piesele frumoase si patosul cu care le canta.

Floarea Calota

Floarea Calota

Floarea Calota este o artista din muzica populara specifica zonei Teleormanului foarte indragita de ascultatori. A participat la multe spectacole si evenimente private, avand puterea de a inviora multimile prin glasul investit in cantecele populare.

Florentina si Petre Giurgi

Florentina si Petre Giurgi

Florentina si Petre Giurgi au reusit sa cucereasca publicul prin frumoasa interpretare a cantecelor populare din zona Maramuresului. Cei doi rapsozi si-au dedicat viata muzicii populare, daruind la nunti, petreceri sau spectacole toata pasiunea lor.

 

Elisabeta Turcu

Elisabeta Turcu

Elisabeta Turcu a cantat alaturi de mari nume ale momentului din muzica populara romaneasca. Are multe piese foarte cunoscute si indragite de publicul larg. Repertoriul cantaretei Elisabetei Turcu contine melodii inspirate din spatiul popular romanesc.

Florica Zaha

Florica Zaha

Florica Zaha este o cunoscuta interpreta de muzica populara ce doreste sa transmita mai departe cantecele autohtone culese din regiunea Bihorului, din care provine.

Vasile Barani

Interpretul de muzica populara Vasile Barani reprezinta cu succes zona Maramuresului, cucerind publicul prin veselia pe care o degaja la fiecare nunta sau spectacol unde este invitat, si prin frumoasa interpretare a folclorului specific zone natale.

Gelu Voicu si Lautarii din Teleorman

Gelu Voicu si Lautarii din Teleorman

Gelu Voicu a realizat de-a lungul timpului numeroase inregistrari atat video cat si audio, fiind un interpret cunoscut de muzica populara din Romania. In 2004 infiinteaza grupul vocal-instrumental “Doruletul”, care isi schimba denumirea taraful “Lautarii din Teleorman” in 2007.

Ion Dragan

Ion Dragan, artistul cu un suflet mare, a dus o adevarata lupta cu viata pentru a-si urma visul: acela de a deveni cantaret de muzica populara. Interpretul pieselor “Cat e Gorjul de frumos”, “Indeamna, Murgule, indeamna” isi extrage energia din aplauzele publicului.

Maria Salaru

Maria Salaru este o cantareata de muzica populara ce s-a dedicat intru totul muzicii populare, incantand publicul cu vocea sa frumoasa. Totodata, artista vrea sa insufle dragostea pentru folclor si tinerei generatii, carora isi dedica o mare parte din timp.

Gheorghe Rosoga

Gheorghe Rosoga este unul dintre interpretii romani pentru care muzica este un adevarat dar de la Dumnezeu, care trebuie pretuit si oferit mai departe catre tanara generatie.

Lucian Dragan

Lucian Dragan

Lucian Dragan este un cunoscut cantaret de muzica populara din zona Banatului, indragit de public datorita pasiunii cu care interpreteaza fiecare melodie populara si bucuriei pe care o transmite de fiecare data cand se urca pe scena.

Loading