Artisti Muzica Populara

Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca este o cunoscuta si apreciata artista de muzica populara, a carei faima depaseste granitele tarii. Interpreta Sofia  Vicoveanca se remarca intotdeauna prin glasul aparte, portul traditional si voia buna pe care o transmite mereu spectatorilor.

Zorina Balan

Zorina Balan este o tanara speranta a muzicii populare, fiind o reprezentanta de seama a plaiurilor oltenesti. Canta de la varsta de trei ani si a dovedit prin ambitie, perseverenta si respect pentru folclor ca merita un loc in inimile celor din public

Marius Ciprian Pop

Marius Ciprian Pop este un ardelean aflat in slujba oamenilor din jurul sau, fie prin muzica populara cu care le incanta auzul, emisiunile la care este prezentator, elevilor carora le preda sau prin meseria de preot.

Victorita Lacatusu

Victorita Lacatusu

Victorita Lacatusu, o artista de marca a Gorjului, care-si respecta vocatia de artist, respecta publicul si intotdeauna cu modestie si naturalete s-a aplecat in fata a tot ceea ce tine de folclorul autentic, participand la numeroase spectacole si turnee.

Cristina Turcu Preda

Cristina Turcu Preda

Cristina Turcu Preda este un reprezentant de seama al muzicii populare romanesti, interpretand compozitii muzicale impresionante. Are o voce inconfundabila si un adevarat simt al slagarului, fiind iubita de public pentru talentul sau si pasiunea cu care canta.

Maria Ciobanu

Maria Ciobanu

Maria Ciobanu interpreteaza muzica populara specifica Olteniei. Datorita repertoriului sau vast a ajuns sa fie una dintre interpretele de muzica contractata pentru nunti, botezuri sau concerte, avand concerte atat in tara cat si in strainatate.

Ionut Dolanescu

Ionut Dolanescu

Ionut Dolanescu reprezinta muzica populara romaneasca prin repertoriul sau atat cu melodii populare, cat si de petrecere, fiind unul valoros interpret de muzica populara din Romania, foarte apreciat de public datorita talentului sau si pasiunii pentru muzica.

Diana Bisinicu

Diana Bisinicu

Diana Bisinicu este o prezenta deosebita in peisajul industriei muzicale romanesti, incantand publicul prin vocea frumoasa si puterea de a aborda si sustine vocal orice gen muzical.

Irina Loghin

Irina Loghin

Cea mai iubita interpreta a muzicii populare românesti, aflata acum în plina maturitate artistica, si-a impus de mica dragostea pentru cântecul popular. Cantecele sale,inspirate din folclorul romanesc, rasuna in orice colt al tarii.

Nicoleta Voica

Nicoleta Voica

Nicoleta Voica este una dintre cele mai indragite cantarete de folclor din Romania. Numarul mare de concerte si fani, atat in tara cat si in strainatate, justifica celebritatea inegalabila a artistei, care depaseste cu mult granitele tarii.

Dinu Iancu Salajanu

Dinu Iancu Salajanu

Dinu Iancu Salajanu este finul lui Nicolae Furdui Iancu, si asemeni acestuia, interpreteaza numeroase cantece populare specifice zonei Ardealului, zona din care si provine. Melodiile sale sunt apreciate de public datorita vocii frumoase a artistului.

Veta Biris

Veta Biris

Veta Biris este o cantareata de muzica populara si patriotica de pe Valea Tarnavei din Romania. Piesele Vetei Biris de muzica populara sunt apreciate unanim, fiind o artista cunoscuta si invitata la evenimente muzicale sau petreceri private.

Zorica Savu

Zorica Savu

Frumoasa artista a cucerit publicul prin glasul suav, dar puternic, prin infatisarea mandra si prin piesele pline de sentimente. Pe propriile ei puteri, Zorica Savu a reusit sa-si faca o cariera in lumea muzicii, fiind astazi o cantareata apreciata in lumea cantecului popular.

 

Nelu Balasoiu

Nelu Balasoiu

Artistul Nelu Balasoiu este un nume impozant pentru scena muzicii populare romanesti.Crescut intr-un climat familial iubitor de folclor, artistul Nelu Balasoiu paseste in lumea muzicii, cu cantece inspirate din dragoste si viata.

Mioara Velicu

Mioara Velicu

Mioara Velicu este interpreta de muzica populara, muzica de petrecere si muzica de nunta. Muzica este un mod de exprimare pentru Mioara Velicu, dovedind astfel prin bogata activitate concertistica si discografica, o mare dragoste pentru folclorul romaneasc.

Sava Negrean Brudascu

Sava Negrean Brudascu

Sava Negrean Brudascu este una dintre cele mai cunsocute interprete de muzica populara ardeleneasca. Are in repertoriu melodii de petrecere, muzica de nunta si muzica patriotica, foarte apreciate de public oriunde este invitata.

Mariana Ionescu Capitanescu

Mariana Ionescu Capitanescu

Mariana Ionescu Capitanescu este recunoscuta pentru piesele de dragoste interpretate, muzica populara si cantecele de nunta pe care le are in repertoriu. Cantecul specific oltenesc, portul popular au fost mereu incununate de talent si de pasiune si apreciate de public.

Radu Ciordas

Radu Ciordas

Radu Ciordas este un interpret de muzica populara din zona Ardealului, ce aduce la fiecare petrecere la care participa veselia, voia buna si distractia.

Viorica Flintasu

Viorica Flintasu

Viorica Flintasu este o reprezentanta de seama a muzicii populare romanesti din zona Bihorului, daruind publicului aproape jumatate de secol de cantece folclorice traditionale.

Florin Vasilica

Florin Vasilica

Florin Vasilica duce mai departe zestrea pe care a lăsat-o moştenire tatăl său, Liviu Vasilică, regele neîncoronat al Teleormanului, un artist complex prin cântec, port şi joc. Născut în Teleorman, îşi începe cariera în 1991, ca solist în grupul “Teleormanul”.

Loading