Artisti Consacrati

Robert Tarnaveanu

Robert Tarnaveanu

Tanarul artist Robert Tarnaveanu este o voce de aur a melosului ardelenesc, muzica populara si de petrecere pe care acesta o canta fiind foarte apreciata la evenimentele la care participa.

Silvia Semeniuc

Silvia Semeniuc

Silvia Semeniuc stie sa insufleteasca orice nunta sau eveniment la care participa prin melodii precum “Joaca-ma barbate”, “Hora din Bucovina”, “Ista-i jocul la Liteni”.

Catalin Crisan

Catalin Crisan

Catalin Crisan este un cantaret de muzica usoara din Romania. A studiat pianul la Scoala de Muzica din capitala, ajungand apoi absolventul Scolii Populare de Arta din Bucuresti, in clasa celebrei profesoare Mihaela Runceanu.

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a debutat in vara lui 2006, avand influente latino, de jazz latin si salsa. De atunci si pana in momentul actual, topurile radio din Romania si din strainatate difuzeaza piese precum “The Balkan Girls”, “Disco Romancing” sau “Midnight Sun”.

Dumitru Farcas

Dumitru Farcas

Dumitru Farcas este un cunoscut taragotist din Romania si nu numai. A castigat numeroase premii la concursurile internationale la care a participat, bucurandu-se de aprecierea publicului si a juriului si a pastrat nealterate comorile folclorice romanesti.

Florentina si Petre Giurgi

Florentina si Petre Giurgi

Florentina si Petre Giurgi au reusit sa cucereasca publicul prin frumoasa interpretare a cantecelor populare din zona Maramuresului. Cei doi rapsozi si-au dedicat viata muzicii populare, daruind la nunti, petreceri sau spectacole toata pasiunea lor.

 

 Elena Merisoreanu

Elena Merisoreanu

Elena Merisoreanu este artista de muzica populara si de petrecere din Romania. Talentul cantaretei consta in capacitatea de a conferi un aspect festiv, o atmosfera de sarbatoare, oricarui eveniment pe care-l sustine muzical.

Benone Sinulescu

Benone Sinulescu

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai iubiti artisti din folclorul romanesc. Muzica, talentul artistic, vocea inconfundabila, carisma si harul de a se darui in totalitate scenei si publicului, creioneaza in linii mare statutul marelui artist Benone Sinulescu.

Nineta Popa

Nineta Popa

Nineta Popa este o interpreta de muzica populara nascuta in Tara Lovistei. S-a remarcat prin melodii populare, avand o activitate concertistica bogata si fiind apreciata de public pentru piesele frumoase si patosul cu care le canta.

Trupa Hora

Trupa Hora

Trupa Hora, compusa din Alexandra, Mirela si Codruta s-a nascut in 2006, o data cu semnarea contractului cu RBA Management. Inca de la debut, talentul trupei Hora a fost pus in valoare, prin 2 colaborari cu trupa Etnic.

Elisabeta Turcu

Elisabeta Turcu

Elisabeta Turcu a cantat alaturi de mari nume ale momentului din muzica populara romaneasca. Are multe piese foarte cunoscute si indragite de publicul larg. Repertoriul cantaretei Elisabetei Turcu contine melodii inspirate din spatiul popular romanesc.

Holograf

Holograf

In 1978, trupa  Holograf isi face aparitia pe scena rock-ului autohton

 

Andreea Banica

Andreea Banica

Andreea Banica s-a lansat odata cu formatia Exotic, prima trupa de fete din Romania. Alaturi de Claudia Patrascanu si Iulia Chelaru, celalalte membre Exotic, Andreea a scos pe piata hit-uri precum „Sexy”, „Uita-ma” sau „Un sarut”.

Florica Zaha

Florica Zaha

Florica Zaha este o cunoscuta interpreta de muzica populara ce doreste sa transmita mai departe cantecele autohtone culese din regiunea Bihorului, din care provine.

Mirabela Dauer

Mirabela Dauer

Mirabela Dauer sau Bela Scortaru (numele dat de parinti), este o cantareata de muzica usoara din Romania. A inceput sa cante in trupa Rosu si Negru (formatie de muzica rock, anul 1963), avand in interpretare piesele din repertoriul Ritei Pavone.

Floarea Calota

Floarea Calota

Floarea Calota este o artista din muzica populara specifica zonei Teleormanului foarte indragita de ascultatori. A participat la multe spectacole si evenimente private, avand puterea de a inviora multimile prin glasul investit in cantecele populare.

Romancutze

Romancutze

Trupa Romancutze a luat fiinta in anul 2006, o data cu semnarea contractului cu RBA Management. Albumul de debut este intitulat "Hora romancutzelor" si este compus din muzica de inspiratie folclorica.

Varu Sandel

Varu Sandel poate fi usor caracterizat drept un “one-man show”: cantaret de muzica populara, actor, prezentator, energic, plin de viata si mereu pus pe glume.

Horia Brenciu si HB Orchestra

Horia Brenciu si HB Orchestra

Horia Brenciu- unul dintre cei mai polivalenti oameni din showbiz-ul romanesc, s-a lansat in televiziune, fiind prezentator, realizator si producator, a cochetat cu actoria si a excelat in domeniul muzical, fiind in prezent unul dintre putinii artisti romani care atrage un numar impresionanat la concertele sale.

Voltaj

Voltaj

Fie ca a adoptat un stil hard& heavy, heavy metal electric sau rock, trupa Voltaj si-a dobandit longevitatea artistica printr-o uimitoare prestatie scenica si vocala! Piesele lansate se numara printre cele mai ascultate hit-uri, indiferent de trecerea timpului.

Loading