Artisti Consacrati

Adrian Minune

Adrian Minune

Adrian Minune este recunoscut pentru manele Asa sunt zilele mele, In lacrimi, Doua vorbe, Jumatate tu jumatate eu. Artistul are foarte mare succes si impresioneaza prin portofoliul de melodii de muzica lautareasca, de petrecere si manele, dar si prin albumele vandute.

Zorica Savu

Zorica Savu

Frumoasa artista a cucerit publicul prin glasul suav, dar puternic, prin infatisarea mandra si prin piesele pline de sentimente. Pe propriile ei puteri, Zorica Savu a reusit sa-si faca o cariera in lumea muzicii, fiind astazi o cantareata apreciata in lumea cantecului popular.

 

Dinu Iancu Salajanu

Dinu Iancu Salajanu

Dinu Iancu Salajanu este finul lui Nicolae Furdui Iancu, si asemeni acestuia, interpreteaza numeroase cantece populare specifice zonei Ardealului, zona din care si provine. Melodiile sale sunt apreciate de public datorita vocii frumoase a artistului.

Veta Biris

Veta Biris

Veta Biris este o cantareata de muzica populara si patriotica de pe Valea Tarnavei din Romania. Piesele Vetei Biris de muzica populara sunt apreciate unanim, fiind o artista cunoscuta si invitata la evenimente muzicale sau petreceri private.

Angela Rusu

Angela Rusu

Angela Rusu a cochetat cu mai multe genuri muzicale, si abia apoi si-a ales muzica populara drept modalitate de exprimare artistica. Asa se face ca Angela Rusu a debutat ceva mai tarziu, insa a facut-o cu impact si in cunostinta de cauza.

Iris

Iris

Un nume mare, pe scena muzicala romaneasca, il ocupa categoric, Iris. Fondata în 1976, la Bucuresti, formatia Iris a devenit celebra prin melodiile hard-rock si prin harul de a se darui in totalitate scenei si publicului.

Millenium Band

Millenium Band

In 1997, pe scena muzicala din Chisinau, ia nastere Millenium Band, o trupa de sapte vocalisti instrumentisti cu un potential artistic impresionant. Repertoriul trupei contine peste 200 de piese, acestia castigand numeroase premii de-a lungul anilor.

Mioara Velicu

Mioara Velicu

Mioara Velicu este interpreta de muzica populara, muzica de petrecere si muzica de nunta. Muzica este un mod de exprimare pentru Mioara Velicu, dovedind astfel prin bogata activitate concertistica si discografica, o mare dragoste pentru folclorul romaneasc.

Radu Ciordas

Radu Ciordas

Radu Ciordas este un interpret de muzica populara din zona Ardealului, ce aduce la fiecare petrecere la care participa veselia, voia buna si distractia.

Sava Negrean Brudascu

Sava Negrean Brudascu

Sava Negrean Brudascu este una dintre cele mai cunsocute interprete de muzica populara ardeleneasca. Are in repertoriu melodii de petrecere, muzica de nunta si muzica patriotica, foarte apreciate de public oriunde este invitata.

Gabriel Dorobantu

Gabriel Dorobantu

Gabriel Dorobantu este un cantaret de muzica usoara din Romania. A a dorit sa fie preot, dar si-a schimbat radical decizia, incercand sa intre la medicina, dar nu a avut media la examinari suficient de mare. Astfel a ajuns la Scoala Populara de Arte, unde va absovi Sectia de Canto, in clasa dnei Florica Orascu.

 

Ioan Dordoi

Ioan Dordoi

Ioan Dordoi este un artist de muzica populara din zona Ardealului, ce pastreaza folclorul autentic in cantecele sale, pentru a-l transmite mai departe generatiilor urmatoare.

Nelu Balasoiu

Nelu Balasoiu

Artistul Nelu Balasoiu este un nume impozant pentru scena muzicii populare romanesti.Crescut intr-un climat familial iubitor de folclor, artistul Nelu Balasoiu paseste in lumea muzicii, cu cantece inspirate din dragoste si viata.

Florin Vasilica

Florin Vasilica

Florin Vasilica duce mai departe zestrea pe care a lăsat-o moştenire tatăl său, Liviu Vasilică, regele neîncoronat al Teleormanului, un artist complex prin cântec, port şi joc. Născut în Teleorman, îşi începe cariera în 1991, ca solist în grupul “Teleormanul”.

Viorica Flintasu

Viorica Flintasu

Viorica Flintasu este o reprezentanta de seama a muzicii populare romanesti din zona Bihorului, daruind publicului aproape jumatate de secol de cantece folclorice traditionale.

Tiberiu Ceia

Tiberiu Ceia

Tiberiu Ceia este un cantaret din muzica populara banateana. Artistul a debutat in Timisoara, in 1967, pe scena Operei din oras. Desi era profesor de limba si literatura romana, a renuntat la aceasta profesie, urmandu-si drumul in muzica.

 

Ilie Medrea

Vocea calda a lui Ilie Medrea a cucerit publicul fara drept de apel, impresionand prin portul popular, cantecul de joc si de voie buna si iubirea pentru muzica.

Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, un nume expresiv pentru imaginea artistei care s-a remarcat de-a lungul timpului prin aceeasi imagine, cea cu parul lung si sanatos, portul popular si vocea deosebita, care transmite caldura publicului.

Mariana Ionescu Capitanescu

Mariana Ionescu Capitanescu

Mariana Ionescu Capitanescu este recunoscuta pentru piesele de dragoste interpretate, muzica populara si cantecele de nunta pe care le are in repertoriu. Cantecul specific oltenesc, portul popular au fost mereu incununate de talent si de pasiune si apreciate de public.

Ramona si Petrica Vita

Ramona si Petrica Vita

Reprezentativi pentru zona Banatului, Ramona si Petrica Vita sunt apreciati de publicul de pretutindeni pentru melodiile inspirate din folclorul romanes.

Loading