Petre Geambasu Band

Telefon, contact, foto, video, repertoriu, albume, versuri, biografie

Petre Geambasu Band este preferata evenimentelor si petrecerilor high-life, avand in componenta toate ingredientele pentru un spectacol complet: artisti cu voci extraordinare, orchestra, echipa tehnica, sonorizare, lumini dansatori profesionisti, DJ si MC.

Petre Geambasu are in spate o bogata experienta muzicala, dedicandu-si mai mult de 50 de ani din viata acestei pasiuni. Experienta “Dansez pentru tine” a fost una plina de recompense, mai ales ca intreaga tara a reusit sa-i aprecieze munca depusa ca dirijor al unei orchestre compuse din peste 20 de instrumentisti si patru-cinci solisti vocali – totul desfasurandu-se live.

Muzica interpretata de Petre Geambasu Band abordeaza o serie larga de genuri: pop, muzica usoara, latino, cover, evergreen, cafe-concert, ambiental, in functie de evenimentul la care sunt invitati si cerintele publicului. Petre Geambasu Band este reteta ideala pentru orice petrecere de succes, fie nunta, botez sau evenimente corporate.

Telefon Petre Geambasu Band | Pret Petre Geambasu Band | Contact Petre Geambasu Band | Nunta Petre Geambasu Band | Tarif Petre Geambasu Band

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading