Gipsy Casual

Telefon, contact, foto, video, repertoriu, albume, versuri, biografie

Trupa Gipsy Casual aduce pe scena muzicii romanesti un stil unic bazat pe creatiile proprii, cu acorduri gipsy – balcanic si beat-uri moderne, ce nu fac decat sa ridice audienta in picioare la fiecare spectacol sau nunta la care sunt invitati.

Gipsy Casual este infiintata in 2010 si are in componenta cinci membri, printre care doi solisti vocali si trei instrumentisti, la clarinet, percutie si acordeon. Show-urile sustinute de trupa sunt o explozie de energie, din care dansul si voia buna nu lipseste.

Piesa de debut este lansata in 2011 si poarta numele de “Balans Prala”. Videoclipul piesei a strans sute de mii de vizualizari inca din prima luna de la lansare, iar tinerii de la Gipsy Casuals au fost invitati sa deschida editia din acelasi an a Premiilor Muzicale Romanesti de la Brasov.

Aprecierea stilului original al acestui proiect nu a intarziat sa apara din partea publicului din Romania, dar si la nivel european. Piesele Gipsy Casual au adus un plus culturii muzicale, o noutate prin combinarea inedita a genurilor R&B, jazz, raggaeton si gipsy music.

Urmatoarea piesa lansata de trupa Gipsy Casual si care a beneficiat si de un videoclip este "Shukar Sex", ce pastreaza ritmul traditional tiganesc, insa il imbogateste cu tonuri electronice si beat-uri electrizante de club.

Gipsy Casual isi propune sa transmite optimismul contagios prin spectacolul coregrafic de exceptie, instrumente si voci live care mentin la cote maxime atmosfera de distractie la fiecare petrecere de nunta unde participa.  

Video

Repertoriu

  • Gipsy Casual - Balans Prala
  • Gipsy Casual - Shukar Sex
  • Gipsy Casual - Amor Gitano
Telefon Gipsy Casual | Pret Gipsy Casual | Contact Gipsy Casual | Nunta Gipsy Casual | Tarif Gipsy Casual

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading