Irina Loghin – terapie pe scena cu bancuri si muzica

Irina Loghin - terapie pe scena cu bancuri si muzica

Marea doamna a cantecului romanesc, Irina Loghin, a trecut peste problemele de sanatate din ultimele zile si a urcat pe scena la Zilele Orasului Urziceni, spre bucuria publicului. Artista a sustinut un recital de exceptie, fermecand si cucerind spectatorii ca de fiecare data, prin vocea deosebita si personalitatea calda si prietenoasa.

Chiar daca in aceeasi zi fusese externata din spital, iar ziarele titrau numai vesti rele, Irina Loghin a tinut sa ii linisteasca pe fanii sai: “Nu mi-am luat medicamentele de vreo 3-4 zile, am fost neascultatoare si am facut un puseu de tensiune, asa ca am plecat la spital. Ii multumesc lui Dumnezeu ca este doar atat, desi varsta este destul de inaintata, dar nu ma las”.

Vesela, plina de viata si tot timpul cu zambetul pe buze, artista a facut haz de necaz, spunand bancuri cu cimitire si stafii. Iubirea pentru muzica populara si pentru fanii sai nu au lasat-o sa stea departe de scena: “Va multumesc pentru ca datorita dumneavoastra am ajuns sa cant pana la aceasta varsta, eu sunt tot Irina voastra, iar voi tot ce am mai bun.”

Piesa cu care a deschis recitalul, “Doamne, mult imi place viata”, a fost inca o dovada ca indragita artista si-a revenit, iar aplauzele celor din jur sunt adevarate surse de energie - “imi dati multa sanatate si stare de bine”. Cu o cariera impresionanta de 50 de ani, Irina Loghin este un model demn de admirat, prin dorinta de a ramane in continuare fidela publicului, pe care il respecta si caruia ii daruieste de fiecare data sufletul sau.

Organizatorul acestui spectacol, impresarul Radu Baron, a declarat: "Chiar daca ne-am speriat atunci cand am citit stirile cu privire la comotia cerebrala a artistei si ne-am facut griji pentru sanatatea ei, in momentul in care a urcat pe scena ne-a spulberat toate temerile si ne-a dovedit ca este aceeasi Irina, artista plina de viata pe care cu totii o stiam. Iar cand a inceput sa spuna bancuri, ne-a convins pe deplin!"

http://www.youtube.com/watch?v=M-rDdvR0Yis

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading