Cum alegi un DJ pentru nunta ta

 Cum alegi un DJ pentru nunta ta

 

Exista mai multe avantaje in alegerea unui DJ pentru nunta: nu exista un playlist stabilit, iar lista de melodii o puteti stabili impreuna, vor lipsa pauzele cerute de obicei de o formatie de nunta, un DJ profesionist va stii sa ia pulsul invitatilor si cum sa ii invite pe ringul de dans, va putea sa faca usor trecerea de la un gen muzical la altul si nu in ultimul rand, costurile vor fi mai mici decat in cazul unei formatii de nunta.

Totusi, inainte de a opta pentru un DJ trebuie sa te intalnesti cu el, sa te asiguri ca are destula experienta, eventual sa ceri cateva recomandari si sa vizionezi un material video, desi cel mai indicat ar fi sa participi la una dintre nuntile la care mixeaza. Un alt aspect important este echipamentul folosit de DJ – acesta trebuie sa fie profesionist, iar statia de amplificare sa fie potrivita pentru dimensiunea localului de nunta.

Intrebati daca DJ-ului dispune si de alte servicii, precum aparate de fum, de ceata, tunuri de confeti, baloane de sapun sau lumini si daca acestea sunt incluse in pretul total. Nu uitati sa stabiliti impreuna lista de melodii si care sunt piesele pe care DJ-ul trebuie sa le puna in momentele speciale, dar si faptul ca trebuie sa refuze cu politete cererile venite din partea invitatilor.

Dupa ce ati stabilit toate detaliile, semnati un contract in care sa fie prevazute exact data, locatia si orele de desfasurare ale evenimentului, numele exact al DJ-ului, descrierea sonorizarii si luminilor si pretul total, precum si suma care va trebui platita pentru orele suplimentare. O data ce s-a terminat „vanatoarea” pentru DJ-ului perfect, nu trebuie decat sa va bucurati de petrecerea de nunta alaturi de cei dragi!

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading