Cum alegi sala de nunta?

Cum alegi sala de nunta?

 

Nunta reprezinta un moment unic in viata fiecarui cuplu, de aceea pasii care se fac pana in ziua cea mare sunt importanti pentru a avea parte de un moment cu adevarat special. Pregatirea pentru nunta incepe chiar si cu un an inainte, cu alegerea restaurantului. Pentru a fi siguri ca faceti alegerea cea mai buna, trebuie sa fiti atenti la foarte multe detalii si sa stiti sa puneti intrebarile necesare.

Dupa ce ati ales data nuntii, avand totusi si zile optionale in cazul in care restaurantul preferat nu este liber in ziua aleasa, stabiliti impreuna cu familia lista de invitati. Numarul invitatilor este important deoarece va decide cat de mare trebuie sa fie restaurantul. Urmeaza apoi munca pe teren: cautarea pentru restaurantul potrivit, in care sa va regasiti, in functie de personalitate si stil - fie modern, traditional, rustic sau nonconformist, dar luand in considerare si bugetul.

Intrebarile esentiale pe care trebuie sa le pui la fiecare locatie in parte tin de modalitatea in care se face plata, ce anume este inclus in pret si ce costuri suplimentare exista – precum personalul restaurantului, daca puteti aduce din afara bautura, muzica si decorul sau daca este sunteti obligati sa acceptati aceste servicii o data cu inchirierea salii. Calitatea meniului este iarasi un element important, indicat fiind sa faceti o degustare inainte sa il stabiliti.

Alte lucruri de care trebuie sa tineti cont sunt marimea ringului de dans, daca exista loc pentru DJ sau formatie, dar si pentru parcare, calitatea bailor, precum si existenta unei garderobe. Va trebui sa va interesati cati chelneri vor fi in sala in timpul petrecerii, pentru ca invitatii sa nu se simta neglijati, dar si daca exista o limita de timp pentru petrecerea dumneavoastra. Semnarea unui contract in care sa stipulati toate clauzele este de asemenea esentiala, pentru a nu avea neplaceri la finalul evenimentului.

Dupa ce ati vizitat mai multe restaurante si ati obtinut informatiile necesare, faceti o comparatie intre ele, tinand seama si de raportul calitate – pret, alegeti-l pe cel care se potriveste preferintelor ambilor miri. Urmand acesti pasi, veti reusi cu siguranta sa alegeti cea mai buna sala de nunta si aveti nunta de vis mult dorita!

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading