Cei mai solicitati artisti de muzica populara la nunti

Cei mai solicitati artisti de muzica populara la nunti

 

Nunta este un eveniment important in viata fiecarei persoane, de aceea cuplurile care isi organizeaza nunta acorda atentie tuturor detaliilor. Unul dintre acestea, daca nu chiar cel mai important in reusita evenimentului, este muzica aleasa. Majoritatea se indreapta catre muzica populara, deoarece ofera o reteta sigura de a ridica invitatii de la masa si de a-i face sa danseze o noapte intreaga.

Printre artistii de muzica populara cei mai solicitati la nunti se numara Mirela Petrean, Emilia Ghinescu, trupa Etnic, Ileana Ciuculete sau Steliana Sima. Acestia sunt apreciati de public datorita melodiilor deosebite care invita la dans, energiei pe care o transmit invitatilor si permanenta interactiune pe care o au cu acestia.

Emilia Ghinescu are un repertoriu vast, format din cantece vesele, ritmate, piese care antreneaza orice persoana din auditoriu. Interpetarea pieselor, timbrul vocal si portul popular pe care il afiseaza cu mandrie de cate ori are ocazia, au facut din Emilia Ghinescu una dintre cele mai indragite si ascultate interprete de muzica populara din Romania, duetele sale cu Nicu Paleru fiind unanim apreciate.

Trupa Etnic este una dintre trupele preferate pentru petreceri de nunta, deoarece fiecare aparitie a fetelor straluceste printr-un show live in care etnicele debordeaza de energie si voie buna, pe care reusesc sa le transmita si publicului. Fetele de la Etnic, trupa aflata in management-ul RBA, condusa de Radu Baron, aduc distractia la nunti in stilul autentic romanesc.

Mirela Petrean se bucura de o cariera de succes, fiind nelipsita de la nunti si petreceri. Personalitatea conturata, maiestria si forta interpretativa a cantaretei Mirela Petrean sunt apreciate, ea devenind pentru public un interpret reprezentativ al cantecului banatean. In 2011, obtine premiul pentru cel mai iubit slagar – „Cu ce m-am ales in viata”, la Gala Muzicii Populare Romanesti.

Desi originara din zona Olteniei, interpreta de muzica populara, Steliana Sima este admirata de romanul de pretutindeni pentru ca are grija ca in orice spectacol sa implice si invitatii. Rasplatita cu diploma pentru „Cel mai bine vandut album” – „Ma intreaba fiul meu” de catre casa de discuri RBA, Steliana Sima ofera mereu momente unice cu un program impecabil, fara a-si pierde vreodata zambetul de pe buze.

Ileana Ciuculete este o artista de muzica populara solicitata la nunti datorita sentimentelor de voie buna pe care le transmite la orice petrecere. Portofoliul de cantece al artistei: 400 de melodii proprii, 22 de discuri si colaborari cu toate orchestrele de renume din muzica populara, justifica notorietatea si valoarea pe care Ileana Ciuculete le-a dobandit in de-a lungul timpului.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading