Maria Carneci

Maria Carneci este unul dintre artistii care stiu sa se apropie de sufletul ascultatorului prin muzica buna, prin modestie, glume si pasiunea pusa in muzica populara pe care o interpreteaza. Cantareata, nascuta in Persinari, judetul Dambovita, a reusit prin ambitie si profesionalism sa-si castiga locul in generatia de aur a muzicii populare.

Cea mai mica dintre cinci frati, Maria Carneci a avut un trai modest in copilarie, insa iubirea parintilor a compensat indeajuns. Acestia au invatat-o ce inseamna disciplina si cum sa se organizeze, lucru ce a ajutat-o apoi in cariera de artist. Astfel, artista a invatat sa puna pret pe sinceritate, simplitate si naturalete, lucru ce reiese si din relatia apropiata pe care o are cu fanii ei.    

Pasiunea pentru muzica o are de mic copil, iar ceea ce a impulsionat-o au fost aprecierile profesorilor. Astfel, Maria Carneci si-a confectionat costume populare, si-a construit un repertoriu si s-a prezentat la mai multe concursuri, de unde s-a intors mereu cu primul loc. Cel care i-a adus faima a fost insa concursul televizat “Floarea din Gradina”, unde a obtinut locul I pe tara.

Asezata in lumina reflectoarelor, Maria Carneci a ramas o prezenta constanta, publicul fiind incantat de ea. Albumele lansate, "Canta omule cu mine", "Cantece de azi si de ieri", "Cantece de viata si de lume", "Cine n-a iubit o data", "Cu drag imi traiesc viata", "Petrec cu prietenii", "Viata, viata, mandra floare", "Vorba Dulce, Piaza rea", au fost primite cu bratele deschise de public.

Implinita atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, Maria Carneci canta din placere si cu inima deschisa la fiecare petrecere de nunta, botez sau concert la care este invitata. Cu o colectie de peste 100 de costume populare, artista a invatat taina spectacolului, stiind sa transforme orice eveniment intr-unul de neuitat.

Video

Biografie / Informatii / Stiri

Maria Carneci se pregateste de nunta

Fiul artistei, Edi are planuri mari cu iubita sa, Ana Maria, spre placul Marie Carneci. Acesta planuieste sa se insoare, iar cantareata de muzica populara este foarte fericita, mai ales ca isi doreste nepotei.

La intalnirea cu viitoare soacra, Ana Maria nu stia cine sunt parintii iubitului ei. In momentul cand a vazut ca e nimeni alta decat Maria Carneci, fata mai avea putin si scapa florile din mana de emotie. Ana Maria i-a reprosat lui Edi ca a dus-o acasa la el, fara sa ii spuna cine sunt parintii lui. Tot raul spre bine, deoarece tanara s-a inteles de minune cu mama-soacra si nu are decat cuvinte de lauda pentru ea. 

Telefon Maria Carneci | Pret Maria Carneci | Contact Maria Carneci | Nunta Maria Carneci | Tarif Maria Carneci

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading