Artisti Muzica Populara

Gheorghe Rosoga

Gheorghe Rosoga este unul dintre interpretii romani pentru care muzica este un adevarat dar de la Dumnezeu, care trebuie pretuit si oferit mai departe catre tanara generatie.

Ion Dragan

Ion Dragan, artistul cu un suflet mare, a dus o adevarata lupta cu viata pentru a-si urma visul: acela de a deveni cantaret de muzica populara. Interpretul pieselor “Cat e Gorjul de frumos”, “Indeamna, Murgule, indeamna” isi extrage energia din aplauzele publicului.

Matilda Pascal Cojocarita

Matilda Pascal Cojocarita

Matilda Pascal Cojocarita este o interpreta de muzica populara din zona Moldovei, indragita de public datorita vocii calde si frumoase si sentimentelor profunde pe care le transmite de fiecare data cand urca pe scena.

Constantin Magureanu

Constantin Magureanu este un cunoscut interpret de muzica populara, ce reuseste prin muzica sa cucereasca publicul si sa inveseleasca atmosfera la fiecare nunta sau eveniment privat la care participa.

Daniela Safta

Daniela Safta

Daniela Safta, cantareata de muzica populara si muzica de petrecere.

Maria Ghinea

Dragostea pentru muzica se poate vedea cu usurinta in momentul in care Maria Ghinea urca pe scena. Artista emana fericire atunci cand canta si incearca sa transmita acelasi sentiment si publicului sau, alegand cu atentia versuri in care sa se regaseasca fiecare ascultator.

Vasile Barani

Interpretul de muzica populara Vasile Barani reprezinta cu succes zona Maramuresului, cucerind publicul prin veselia pe care o degaja la fiecare nunta sau spectacol unde este invitat, si prin frumoasa interpretare a folclorului specific zone natale.

Mariana Anghel

Mariana Anghel

Cu o cariera muzicala de 30 de ani in spate, Mariana Anghel este una dintre cele mai apreciate interprete de muzica populara din Romania. Fie ca s-a aflat in strainatate sau in tara, interpreta de muzica populara a reusit sa cucereasca publicul si sa le insufle iubirea pentru folclor.

Nicusor Micsoniu

Nicusor Micsoniu este unul dintre artistii care a incercat sa culeaga folclorul din zona natala si sa readuca in atentia publicului cantece descoperite in Gorj si in Mehedinti.

Alexandru Recolciuc

Alexandru Recolciuc

Cantaretul de muzica populara Alexandru Recolciuc si-a gasit inspiratia in satul din care provine – Plavalari, judetul Suceava, unde oamenii simpli au pastrat traditiile si au pretuit cantecul si jocul popular.

Elena Soare

Elena Soare

Elena Soare este o interpreta de muzica populara si de petrecere, un artist deschis si vesel care reuseste intotdeauna sa ridice publicul in picioare la orice eveniment artistic, fie nunta, botez sau petreceri private.

Loading