Artisti Muzica Populara

Dumitru Farcas

Dumitru Farcas

Dumitru Farcas este un cunoscut taragotist din Romania si nu numai. A castigat numeroase premii la concursurile internationale la care a participat, bucurandu-se de aprecierea publicului si a juriului si a pastrat nealterate comorile folclorice romanesti.

Ramona si Petrica Vita

Ramona si Petrica Vita

Reprezentativi pentru zona Banatului, Ramona si Petrica Vita sunt apreciati de publicul de pretutindeni pentru melodiile inspirate din folclorul romanes.

Robert Tarnaveanu

Robert Tarnaveanu

Tanarul artist Robert Tarnaveanu este o voce de aur a melosului ardelenesc, muzica populara si de petrecere pe care acesta o canta fiind foarte apreciata la evenimentele la care participa.

 Elena Merisoreanu

Elena Merisoreanu

Elena Merisoreanu este artista de muzica populara si de petrecere din Romania. Talentul cantaretei consta in capacitatea de a conferi un aspect festiv, o atmosfera de sarbatoare, oricarui eveniment pe care-l sustine muzical.

Silvia Semeniuc

Silvia Semeniuc

Silvia Semeniuc stie sa insufleteasca orice nunta sau eveniment la care participa prin melodii precum “Joaca-ma barbate”, “Hora din Bucovina”, “Ista-i jocul la Liteni”.

Radu Ciordas

Radu Ciordas

Radu Ciordas este un interpret de muzica populara din zona Ardealului, ce aduce la fiecare petrecere la care participa veselia, voia buna si distractia.

Benone Sinulescu

Benone Sinulescu

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai iubiti artisti din folclorul romanesc. Muzica, talentul artistic, vocea inconfundabila, carisma si harul de a se darui in totalitate scenei si publicului, creioneaza in linii mare statutul marelui artist Benone Sinulescu.

Zorica Savu

Zorica Savu

Frumoasa artista a cucerit publicul prin glasul suav, dar puternic, prin infatisarea mandra si prin piesele pline de sentimente. Pe propriile ei puteri, Zorica Savu a reusit sa-si faca o cariera in lumea muzicii, fiind astazi o cantareata apreciata in lumea cantecului popular.

 

Floarea Calota

Floarea Calota

Floarea Calota este o artista din muzica populara specifica zonei Teleormanului foarte indragita de ascultatori. A participat la multe spectacole si evenimente private, avand puterea de a inviora multimile prin glasul investit in cantecele populare.

Nineta Popa

Nineta Popa

Nineta Popa este o interpreta de muzica populara nascuta in Tara Lovistei. S-a remarcat prin melodii populare, avand o activitate concertistica bogata si fiind apreciata de public pentru piesele frumoase si patosul cu care le canta.

Ioan Dordoi

Ioan Dordoi

Ioan Dordoi este un artist de muzica populara din zona Ardealului, ce pastreaza folclorul autentic in cantecele sale, pentru a-l transmite mai departe generatiilor urmatoare.

Florentina si Petre Giurgi

Florentina si Petre Giurgi

Florentina si Petre Giurgi au reusit sa cucereasca publicul prin frumoasa interpretare a cantecelor populare din zona Maramuresului. Cei doi rapsozi si-au dedicat viata muzicii populare, daruind la nunti, petreceri sau spectacole toata pasiunea lor.

 

Elisabeta Turcu

Elisabeta Turcu

Elisabeta Turcu a cantat alaturi de mari nume ale momentului din muzica populara romaneasca. Are multe piese foarte cunoscute si indragite de publicul larg. Repertoriul cantaretei Elisabetei Turcu contine melodii inspirate din spatiul popular romanesc.

Florica Zaha

Florica Zaha

Florica Zaha este o cunoscuta interpreta de muzica populara ce doreste sa transmita mai departe cantecele autohtone culese din regiunea Bihorului, din care provine.

Gelu Voicu si Lautarii din Teleorman

Gelu Voicu si Lautarii din Teleorman

Gelu Voicu a realizat de-a lungul timpului numeroase inregistrari atat video cat si audio, fiind un interpret cunoscut de muzica populara din Romania. In 2004 infiinteaza grupul vocal-instrumental “Doruletul”, care isi schimba denumirea taraful “Lautarii din Teleorman” in 2007.

Camelia Miutescu

Camelia Miutescu

Camelia Miutescu este o artista de muzica populara si de petrecere din Romania, care a colaborat cu mai multe ansambluri din tara, precum si cu nume mari ale cantecului romanesc.

Lucian Dragan

Lucian Dragan

Lucian Dragan este un cunoscut cantaret de muzica populara din zona Banatului, indragit de public datorita pasiunii cu care interpreteaza fiecare melodie populara si bucuriei pe care o transmite de fiecare data cand se urca pe scena.

Maria Salaru

Maria Salaru este o cantareata de muzica populara ce s-a dedicat intru totul muzicii populare, incantand publicul cu vocea sa frumoasa. Totodata, artista vrea sa insufle dragostea pentru folclor si tinerei generatii, carora isi dedica o mare parte din timp.

Stelu Enache

Stelu Enache

Stelu Enache a interpretat melodii precum: Un trandafir sau Treambura Luna impreuna cu Ovidiu Lipan Tandarica. Este prezent la nunti, botezuri, evenimente private si petreceri.

Petrica Ciobanu

Petrica Ciobanu

Petrica Ciobanu este unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de muzica populara de la noi. Are numeroase aparitii la TV si materiale discografice. Artistul poate canta la orice petrecere privata, nunta  sau botez pentru a crea atmosfera dorita.

Loading