Artisti Consacrati

Ramona si Petrica Vita

Ramona si Petrica Vita

Reprezentativi pentru zona Banatului, Ramona si Petrica Vita sunt apreciati de publicul de pretutindeni pentru melodiile inspirate din folclorul romanes.

Robert Tarnaveanu

Robert Tarnaveanu

Tanarul artist Robert Tarnaveanu este o voce de aur a melosului ardelenesc, muzica populara si de petrecere pe care acesta o canta fiind foarte apreciata la evenimentele la care participa.

Trupa Hora

Trupa Hora

Trupa Hora, compusa din Alexandra, Mirela si Codruta s-a nascut in 2006, o data cu semnarea contractului cu RBA Management. Inca de la debut, talentul trupei Hora a fost pus in valoare, prin 2 colaborari cu trupa Etnic.

Dumitru Farcas

Dumitru Farcas

Dumitru Farcas este un cunoscut taragotist din Romania si nu numai. A castigat numeroase premii la concursurile internationale la care a participat, bucurandu-se de aprecierea publicului si a juriului si a pastrat nealterate comorile folclorice romanesti.

Silvia Semeniuc

Silvia Semeniuc

Silvia Semeniuc stie sa insufleteasca orice nunta sau eveniment la care participa prin melodii precum “Joaca-ma barbate”, “Hora din Bucovina”, “Ista-i jocul la Liteni”.

Ioan Dordoi

Ioan Dordoi

Ioan Dordoi este un artist de muzica populara din zona Ardealului, ce pastreaza folclorul autentic in cantecele sale, pentru a-l transmite mai departe generatiilor urmatoare.

Benone Sinulescu

Benone Sinulescu

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai iubiti artisti din folclorul romanesc. Muzica, talentul artistic, vocea inconfundabila, carisma si harul de a se darui in totalitate scenei si publicului, creioneaza in linii mare statutul marelui artist Benone Sinulescu.

 Elena Merisoreanu

Elena Merisoreanu

Elena Merisoreanu este artista de muzica populara si de petrecere din Romania. Talentul cantaretei consta in capacitatea de a conferi un aspect festiv, o atmosfera de sarbatoare, oricarui eveniment pe care-l sustine muzical.

Nineta Popa

Nineta Popa

Nineta Popa este o interpreta de muzica populara nascuta in Tara Lovistei. S-a remarcat prin melodii populare, avand o activitate concertistica bogata si fiind apreciata de public pentru piesele frumoase si patosul cu care le canta.

Floarea Calota

Floarea Calota

Floarea Calota este o artista din muzica populara specifica zonei Teleormanului foarte indragita de ascultatori. A participat la multe spectacole si evenimente private, avand puterea de a inviora multimile prin glasul investit in cantecele populare.

Andreea Banica

Andreea Banica

Andreea Banica s-a lansat odata cu formatia Exotic, prima trupa de fete din Romania. Alaturi de Claudia Patrascanu si Iulia Chelaru, celalalte membre Exotic, Andreea a scos pe piata hit-uri precum „Sexy”, „Uita-ma” sau „Un sarut”.

Florentina si Petre Giurgi

Florentina si Petre Giurgi

Florentina si Petre Giurgi au reusit sa cucereasca publicul prin frumoasa interpretare a cantecelor populare din zona Maramuresului. Cei doi rapsozi si-au dedicat viata muzicii populare, daruind la nunti, petreceri sau spectacole toata pasiunea lor.

 

Holograf

Holograf

In 1978, trupa  Holograf isi face aparitia pe scena rock-ului autohton

 

Elisabeta Turcu

Elisabeta Turcu

Elisabeta Turcu a cantat alaturi de mari nume ale momentului din muzica populara romaneasca. Are multe piese foarte cunoscute si indragite de publicul larg. Repertoriul cantaretei Elisabetei Turcu contine melodii inspirate din spatiul popular romanesc.

Horia Brenciu si HB Orchestra

Horia Brenciu si HB Orchestra

Horia Brenciu- unul dintre cei mai polivalenti oameni din showbiz-ul romanesc, s-a lansat in televiziune, fiind prezentator, realizator si producator, a cochetat cu actoria si a excelat in domeniul muzical, fiind in prezent unul dintre putinii artisti romani care atrage un numar impresionanat la concertele sale.

Romancutze

Romancutze

Trupa Romancutze a luat fiinta in anul 2006, o data cu semnarea contractului cu RBA Management. Albumul de debut este intitulat "Hora romancutzelor" si este compus din muzica de inspiratie folclorica.

Mirabela Dauer

Mirabela Dauer

Mirabela Dauer sau Bela Scortaru (numele dat de parinti), este o cantareata de muzica usoara din Romania. A inceput sa cante in trupa Rosu si Negru (formatie de muzica rock, anul 1963), avand in interpretare piesele din repertoriul Ritei Pavone.

Analia Selis

Analia Selis

Analia Selis este una dintre cele mai indragite artiste de muzica latino din Romania. Discografia Analiei Selis este compusa din Aqui, hoy! si Aqui, manana, care contin cantece inspirate din sentimentele Analiei fata de Argentina, prieteni si iubire.

Fuego si Irina Loghin

Fuego si Irina Loghin

Irina Loghin si Fuego au lucrat impreuna la albumul MAMA SI FIUL, un material foarte indragit de public datorita melodiilor calde si cu o puternica incarcatura emotionala.

Varu Sandel

Varu Sandel poate fi usor caracterizat drept un “one-man show”: cantaret de muzica populara, actor, prezentator, energic, plin de viata si mereu pus pe glume.

Loading