Artisti Consacrati

Adrian Minune

Adrian Minune

Adrian Minune este recunoscut pentru manele Asa sunt zilele mele, In lacrimi, Doua vorbe, Jumatate tu jumatate eu. Artistul are foarte mare succes si impresioneaza prin portofoliul de melodii de muzica lautareasca, de petrecere si manele, dar si prin albumele vandute.

Veta Biris

Veta Biris

Veta Biris este o cantareata de muzica populara si patriotica de pe Valea Tarnavei din Romania. Piesele Vetei Biris de muzica populara sunt apreciate unanim, fiind o artista cunoscuta si invitata la evenimente muzicale sau petreceri private.

Diana Bisinicu

Diana Bisinicu

Diana Bisinicu este o prezenta deosebita in peisajul industriei muzicale romanesti, incantand publicul prin vocea frumoasa si puterea de a aborda si sustine vocal orice gen muzical.

Angela Rusu

Angela Rusu

Angela Rusu a cochetat cu mai multe genuri muzicale, si abia apoi si-a ales muzica populara drept modalitate de exprimare artistica. Asa se face ca Angela Rusu a debutat ceva mai tarziu, insa a facut-o cu impact si in cunostinta de cauza.

Nelu Balasoiu

Nelu Balasoiu

Artistul Nelu Balasoiu este un nume impozant pentru scena muzicii populare romanesti.Crescut intr-un climat familial iubitor de folclor, artistul Nelu Balasoiu paseste in lumea muzicii, cu cantece inspirate din dragoste si viata.

Mariana Ionescu Capitanescu

Mariana Ionescu Capitanescu

Mariana Ionescu Capitanescu este recunoscuta pentru piesele de dragoste interpretate, muzica populara si cantecele de nunta pe care le are in repertoriu. Cantecul specific oltenesc, portul popular au fost mereu incununate de talent si de pasiune si apreciate de public.

Cornel Borza

Cornel Borza

Cornel Borza este un artist de muzica populara din zona Bihorului si unul dintre cei mai indragiti cantareti, avand in palmares deja doua Premii de Popularitate.

 

Sava Negrean Brudascu

Sava Negrean Brudascu

Sava Negrean Brudascu este una dintre cele mai cunsocute interprete de muzica populara ardeleneasca. Are in repertoriu melodii de petrecere, muzica de nunta si muzica patriotica, foarte apreciate de public oriunde este invitata.

Mioara Velicu

Mioara Velicu

Mioara Velicu este interpreta de muzica populara, muzica de petrecere si muzica de nunta. Muzica este un mod de exprimare pentru Mioara Velicu, dovedind astfel prin bogata activitate concertistica si discografica, o mare dragoste pentru folclorul romaneasc.

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a debutat in vara lui 2006, avand influente latino, de jazz latin si salsa. De atunci si pana in momentul actual, topurile radio din Romania si din strainatate difuzeaza piese precum “The Balkan Girls”, “Disco Romancing” sau “Midnight Sun”.

Catalin Crisan

Catalin Crisan

Catalin Crisan este un cantaret de muzica usoara din Romania. A studiat pianul la Scoala de Muzica din capitala, ajungand apoi absolventul Scolii Populare de Arta din Bucuresti, in clasa celebrei profesoare Mihaela Runceanu.

Tiberiu Ceia

Tiberiu Ceia

Tiberiu Ceia este un cantaret din muzica populara banateana. Artistul a debutat in Timisoara, in 1967, pe scena Operei din oras. Desi era profesor de limba si literatura romana, a renuntat la aceasta profesie, urmandu-si drumul in muzica.

 

Millenium Band

Millenium Band

In 1997, pe scena muzicala din Chisinau, ia nastere Millenium Band, o trupa de sapte vocalisti instrumentisti cu un potential artistic impresionant. Repertoriul trupei contine peste 200 de piese, acestia castigand numeroase premii de-a lungul anilor.

Florin Vasilica

Florin Vasilica

Florin Vasilica duce mai departe zestrea pe care a lăsat-o moştenire tatăl său, Liviu Vasilică, regele neîncoronat al Teleormanului, un artist complex prin cântec, port şi joc. Născut în Teleorman, îşi începe cariera în 1991, ca solist în grupul “Teleormanul”.

Ilie Medrea

Vocea calda a lui Ilie Medrea a cucerit publicul fara drept de apel, impresionand prin portul popular, cantecul de joc si de voie buna si iubirea pentru muzica.

Trupa Hora

Trupa Hora

Trupa Hora, compusa din Alexandra, Mirela si Codruta s-a nascut in 2006, o data cu semnarea contractului cu RBA Management. Inca de la debut, talentul trupei Hora a fost pus in valoare, prin 2 colaborari cu trupa Etnic.

Gabriel Dorobantu

Gabriel Dorobantu

Gabriel Dorobantu este un cantaret de muzica usoara din Romania. A a dorit sa fie preot, dar si-a schimbat radical decizia, incercand sa intre la medicina, dar nu a avut media la examinari suficient de mare. Astfel a ajuns la Scoala Populara de Arte, unde va absovi Sectia de Canto, in clasa dnei Florica Orascu.

 

Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, un nume expresiv pentru imaginea artistei care s-a remarcat de-a lungul timpului prin aceeasi imagine, cea cu parul lung si sanatos, portul popular si vocea deosebita, care transmite caldura publicului.

Viorica Flintasu

Viorica Flintasu

Viorica Flintasu este o reprezentanta de seama a muzicii populare romanesti din zona Bihorului, daruind publicului aproape jumatate de secol de cantece folclorice traditionale.

Dumitru Farcas

Dumitru Farcas

Dumitru Farcas este un cunoscut taragotist din Romania si nu numai. A castigat numeroase premii la concursurile internationale la care a participat, bucurandu-se de aprecierea publicului si a juriului si a pastrat nealterate comorile folclorice romanesti.

Loading