Bianca Rus si Gheorg

Telefon. contact, video, repertoriu, albume, versuri, biografie

Cunoscuti publicului roman din emisiunea “Veselie in bucatarie”, difuzata la Etno TV, Gheorg si Bianca Rus au decis sa lanseze impreuna un album de muzica populara. Cei doi prezentatori fac o echipa remarcabila pe micul ecran, iar carisma lui Gheorg si firea vesela a Biancai Rus, completata de talentul lor muzical, ii recomanda pentru a intretine atmosfera la orice nunta, botez sau petrecere organizata.

Veselia din emisiunea prezentata de cei doi s-a transformat firesc intr-o colaborare pentru lansarea unui album de muzica populara. Maestrul bucatar Gheorg, cunoscut publicului datorita prezentei in mai multe emisiuni, precum „Dimineata devreme”, dar si alaturi de indragita Teo Trandafir, canta de cand era mic, dar a prins curaj sa lanseze un album de cand are propria sa emisiune.

Bianca Rus are deja experienta pe scena muzicala din Romania, pasiunea pentru muzica descoperind-o de la o varsta frageda. Prima aparitie pe scena a fost la patru ani, urmand numeroase premii la festivaluri muzicale: Ursuletul de Aur (locul 2), Steaua de Cristal (locul 1), Stelute cetatii (locul 3), Delfinul de Aur (a sustinut recital pe scena de la Navodari), Mamaia copiilor. Prima aparitie televizata o are la varsta de 16 ani, in emisiunea lui Horia Moculescu, „Atentie, se canta”, cu propria creatie „Lumina”, iar de atunci a ramas in atentia publicului, chiar daca a cochetat si cu modelling-ul si cu sportul, practicand karate timp de 8 ani si obtinand chiar si premiul intai la un concurs national.

Tanara artista a lansat deja trei albume foarte apreciate de publicul iubitor de muzica etno, dar si de muzica pop, gen abordat pe albumul de debut din 2005, intitulat „Lacrimi de fericire”. Al doilea album, „Nu vreau banii tai” lansat in 2007 cu muzica si versurile apartinand Biancai Rus, i-a adus cantaretei numeroase concerte in Chicago, Detroit si New York. Cel mai recent album solo, „Clipele frumoase” din anul 2008, contine piese precum „O sarutare”, „Cenusareasa”, „Mama mea cu suflet mare”, foarte apreciate la nuntile si petrecerile la care participa.

„Ce-i place osanului” este prima piesa lansata de cei doi impreuna, iar pasiunea pentru folclor, calitatile vocale a celor doi si voia buna pe care melodiile lor le degaja, asigura distractia garantata la orice petrecere, nunta sau eveniment la care Bianca Rus si Gheorg sunt invitati, adaugand optimism, muzica buna si veselie.

Video

Repertoriu

  • Bianca Rus si Gheorg - Ce-i place osanului
  • Bianca Rus si Gheorg - Pui de morosan
  • Bianca Rus si Gheorg - Tuca-ma bade Ilie
Telefon Bianca Rus si Gheorg | Pret Bianca Rus si Gheorg | Contact Bianca Rus si Gheorg | Nunta Bianca Rus si Gheorg | Tarif Bianca Rus si Gheorg

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading