Targuri de nunti 2012

Targuri de nunti 2012

 

Ultimele luni de iarna, ianuarie si februarie, aduc o serie de targuri de nunta, special pentru cei care se pregatesc sa isi uneasca destinele si au nevoie de o sursa de inspiratie in alegerea rochiei, invitatiilor, marturiilor sau buchetelor.

Targul de nunti Expomariage este gazduit in Bucuresti la Palatul Parlamentului si Hotel Mariott, in perioada 14-16 ianuarie 2012, fiind primul care deschide sezonul de nunti. Targul are o lunga traditie si este locul ideal pentru a gasi costume de ginere, rochii sau buchete de mireasa.

Cel mai important targ din 2012 va avea loc in Bucuresti, in luna februarie, la Romexpo, in pavilionul central. Targul de nunti Ghidul Miresei se va desfasura intre 24-26 februarie 2012 si este cel mai mare targ de nunti organizat vreodata in Romania, avand un buget de promovare de peste 40.000 euro la nivel national. In cadrul targului vor fi prezente peste 150 de firme din domeniul nuntilor, care isi vor prezenta produsele si serviciile.

In perioada ianuarie-februarie 2012 se vor organiza targuri de nunti si in alte orase din tara: in Arad intre 3-5 februarie – targul „Petreceri de Vis”; in acelasi interval va avea loc si targul „Ghid Mariaj” in Iasi; in Alba Iulia intre 17-19 februarie targul „Orasul Mirilor”; in Baia Mare targul „Nunta de la A la Z” intre 24 si 26 februarie; in Cluj-Napoca vor avea loc doua targuri – „Nunta la Palat” si „Salonul Mireselor”, intre 20-22 ianuarie, respectiv 26-29 ianuarie; iar in Sibiu se va desfasura „Sibiu Wedding Days” intre 17-19 februarie si „Totul pentru nunta ta!” intre 25-26 februarie. Timisoara va gazdui intre 20-22 ianuarie targul „Planifica-ti nunta intr-o zi”.

Aceste targuri de nunti din 2012 sunt importante pentru cei care vor sa aiba o gama variata din care pot alege costumatiile de nunta, fotografi profesionisti, dj nunta, artisti de muzica populara sau usoara, formatii de nunta etc.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading