Blog Muzica Pentru Nunta

Spectacol de muzica populara in Alba Iulia – „Hai sa intindem hora mare”

Spectacol de muzica populara in Alba Iulia – „Hai sa intindem hora mare”

Sava Negrean Brudascu sarbatoreste, alaturi de alti interpreti de renume ai folclorului romanesc, uzica traditionala, intr-un spectacol extraordinar in Alba Iulia. Evenimentul poarta numele „Hai sa intindem hora mare” si este initiat de Consiliul Judetean Alba si Centrul de Cultura „Augustin Bena”.

Nelu Ploiesteanu – colaborari inedite

Nelu Ploiesteanu – colaborari inedite

Nelu Ploiesteanu, maestrul muzicii lautaresti, aduce pe scena muzicii romanesti un featuring inedit, alaturi de fetele de la Etnic, cea mai longeviva trupa etno de fete.

Horia Brenciu isi aminteste de primul duet cu Malina Olinescu

Horia Brenciu isi aminteste de primul duet cu Malina Olinescu, cantareata care a decis sa spuna “adio” lumii prea devreme. Piesa “Something Stupid” apartinand lui Frank Sinatra si Nancy Sinatra in urma cu cateva decenii si reluata de de Nicole Kidman si Robbie Williams, a fost aleasa de artisti pentru ca amandoi se regaseau in ea.

Fuego si Irina Loghin – concert in Israel

Fuego si Irina Loghin – concert in Israel

Fuego si Irina Loghin se pregatesc sa sustina concertul „Mama si fiul, in Israel”, in luna februarie a anului 2012. Artistii pasesc impreuna in tara sfanta pentru a aduce si publicului de acolo melodiile frumoase pe care le canta de atatia ani.

Etnic si Nelu Ploiesteanu lanseaza album de muzica lautareasca veche

Etnic si Nelu Ploiesteanu lanseaza album de muzica lautareasca veche

Maestrul muzicii lautaresti, Nelu Ploiesteanu, si trupa Etnic, cea mai longeviva trupa etno de fete, lanseaza albumul de muzica lautareasca veche „Fetele sunt floarea vietii”. Discul este editat de RBA Records si aduce publicului piese din folclorul lautaresc, dar si piese noi, compuse special pentru Nelu Ploiesteanu si fetele de la Etnic.

Targuri de nunti 2012

Targuri de nunti 2012

Ultimele luni de iarna, ianuarie si februarie, aduc o serie de targuri de nunta, special pentru cei care se pregatesc sa isi uneasca destinele si au nevoie de o sursa de inspiratie in alegerea rochiei, invitatiilor, marturiilor sau buchetelor.

Nuntile anului 2011

Nuntile anului 2011

Orice mireasa isi doreste sa se simta ca o printesa in ziua nuntii ei, cu atat mai mult daca la nunta vor fi prezenti jurnalisti si fotografi, pentru a surprinde fiecare moment. Fie ca au avut rochii scumpe, ceremonii fastuoase, locatii deosebite sau meniuri extravagante, nuntile anului 2011, s-au incadrat cu siguranta in categoria „nunti de poveste”.

Loading