Nelu Ploiesteanu – colaborari inedite

Nelu Ploiesteanu – colaborari inedite

 

Nelu Ploiesteanu, maestrul muzicii lautaresti, aduce pe scena muzicii romanesti un featuring inedit, alaturi de fetele de la Etnic, cea mai longeviva trupa etno de fete.

Ideea colaborarii dintre Nelu Ploiesteanu si trupa Etnic s-a nascut atunci cand maestrul si cele doua Etnice s-au intalnit in cadrul unui concert. Roxana si Elena au avut program individual, dar la un moment dat au cantat impreuna cu Nelu Ploiesteanu, publicul fiind impresionat. Asadar, artistii au decis sa creeze un album impreuna.

Materialul discografic este intitulat„Fetele sunt floarea vietii” si este editat de RBA Records, condusa de Radu Baron, managerul trupei Etnic. Albumul contine piese din foclorul lautaresc, cat si piese noi, special compuse pentru maestrul Nelu Ploiesteanu si cele doua Etnice, precum “Femeia care-i frumoasa”, “Pe ulita armeneasca”, “La Bolintinul din vale”, „Fetele-mi sunt floarea vietii”.

Nelu Ploiesteanu isi suprinde fanii cu un alt duet inedit, de aceasta data cu reprezentantii altui gen muzical. Trupa Vunk a fost cea care l-a invitat pe Nelu Ploiesteanu sa cante alaturi de ei la lansarea albumului, piesa aleasa fiind una proprie Vunk, care va fi transformata intr-un rock-lautaresc romantat.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading