Iris - concert aniversar pe Arena Nationala din Bucuresti

Iris - concert aniversar pe Arena Nationala din Bucuresti

Cei 35 de ani de existenta impliniti de Iris vor fi sarbatoriti printr-un spectacol grandios, vineri, 22 iunie 2012, pe Arena Nationala din Bucuresti. Una dintre cele mai iubite trupe rock romanesti va fi si prima formatie ce sustine un concert pe stadionul national.

Asa cum si-au obisnuit fanii, membrii Iris vor crea un show memorabil, din care surprizele nu vor lipsi, printre care primul single in colaborare cu rapper-ul Puya “O lume doar a lor”, un spectacol multimedia, dar si alti invitati.

Cu ocazia sarbatoririi a 35 de ani de cariera,  Iris va lansa si un nou album, produs de Mihai Alexandru, pe versurile Narcisei Suciu. Materialul discografic va cuprinde piese noi, dar nu vor lipsi nici hiturile Iris alese de fanii trupei prin vot. “Baby”, “Floare de Iris”, “Strada ta” sunt cateva dintre piesele adorate de fani care vor fi incluse pe noul disc.

Chiar daca alti artisti nu vor canta in deschidere, Iris nu vor urca singuri pe scena, ci vor avea ca invitati speciali pe soprana Felicia Filip, dar si rapper-ul Puya. De asemenea, Iris si-a dorit sa faca un gest caritabil prin aducerea unui numar mare de copii din medii defavorizate, lucru posibil numai cu ajutorul organizatiilor de profil.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Loading